Clients2017-12-21T10:12:12+00:00

Clients i Testimonis

Algunes de les organitzacions amb les que Claudi París – Coaching d’Alt Rendiment , ha col·laborat són:

 • Universitat de Barcelona-Facultat de Psicologia
 • II i III Congrès Nacional de Coaching i Lideratge
 • AD Guíxols
 • Ajuntament de Palafrugell
 • Catalunya Ràdio
 • Club Futbol Sala St. Julià de Ramis
 • Club Handbol Bordils (Divisió d’Honor Plata)
 • Club Triatló Girona  – Costa Brava
 • Escola de Futbol St. Feliu de Guíxols
 • Fundació Esportiva Palamós (futbol base del Palamós CF)
 • Futbol Club Palafrugell
 • Institut Gomà
 • IMEP – Institut Municipal d’Esports de Palafrugell
 • I-Sec Spain International Security
 • Klöckner Pentaplast España
 • Palamós CF (3º Divisió)
 • Peu a Baix Motorsport Club Girona
 • U.E. l’Estartit (2º Divisió femenina)
 • Arrandeterra

Els nostres clients diuen de nosaltres…


El Coaching aplicat a l’equip ha servit per transformar-lo en això: un equip. Per analitzar des d’altres punts d'orientació els punts més febles de l'equip i minimitzar-los. Per intentar veure la realitat de les situacions tant favorables, com negatives, i potenciar el buscar solucions a totes elles.


El teu paper com a coach, més aviat a l'ombra, ens ha servit per treure el màxim rendiment a tots aquells jugadors que, participant o no de forma regular, no han deixat de competir; amb objectius curts i coherents. I això es nota al jugador.


A nivell de Cos Tècnic, has tingut un paper clau a l'hora de qüestionar tot allò que ens sembla normal i no ho és tant… per relativitzar i calmar les situacions més tenses i transformar-les en mera part de la nostra feina.


Com a entrenador d’un primer equip puc dir que m’has ajudat sobretot a entendre que la ment es il·limitada i que es necessari e imprescindible comptar amb professionals per tal de millorar el rendiment immediat dels jugadors. A títol personal, també m’has ajudat a encarar situacions de difícil gestió amb més comoditat, i a focalitzar les coses de la manera més pràctica.Joan Màrmol

Director Esportiu i Entrenador del Palamós CF 3ª divisió

2016-11-26T18:37:25+00:00

Joan Màrmol

Director Esportiu i Entrenador del Palamós CF 3ª divisió

"El Coaching...ens ha servit per treure el màxim rendiment a tots aquells jugadors que, participant o no de forma regular, no han deixat de competir"

Les trobades amb en Claudi al llarg de la temporada m’han servit tant en l’àmbit esportiu, com en el dia a dia quotidià.


El coaching sobretot m’ha ajudat en la focalització dels aspectes positius d’un mateix de cara  a la millora i evolució de les virtuts i punts forts.


El treball a partir de la creació d’esquemes m’ha ajudat a tenir una visió més gràfica de les línies a seguir de cara a la millora personal.


En definitiva, ha estat una ajuda i un feedback molt positiu, que de bon grat, m'ha servit per poder donar un rendiment superior, sobretot en l’aspecte futbolístic.
Aleix Manzano

Porter semi professional de Futbol

2017-01-22T19:04:54+00:00

Aleix Manzano

Porter semi professional de Futbol

"...m'ha servit per poder donar un rendiment superior, sobretot en l’aspecte futbolístic."

Para mí, la experiencia con el coaching este año ha sido muy positiva y productiva ya que la he vivido en las dos situaciones típicas en el fútbol: cuando lo jugaba todo, y cuando no acostumbraba a jugar.


El coaching me ha ayudado para afrontar cada situación de una manera diferente, para pensar, para buscar solución a los pequeños contratiempos que podía llegar a tener tanto en los entrenamientos como en los partidos.


El coaching este año ha sido de gran ayuda; me ha servido para enfocar el estrés de otra manera, para enfocarme en buscar la solución en vez de centrarme en el problema, para automotivarme en las situaciones más difíciles.


Para mí ha sido una gran experiencia y lo volvería a hacer. Encuentro que ayuda a ver las cosas desde otro punto de vista, ya sea bueno o malo, y desde luego que lo recomiendo no sólo a deportistas, sinó a todo el mundo. Moha Jaghou

Jugador de futbol semi professional

2017-01-22T19:07:00+00:00

 Moha Jaghou

Jugador de futbol semi professional

"...me ha ayudado para afrontar cada situación de una manera diferente, para pensar, para buscar solución a los pequeños contratiempos que podía llegar a tener tanto en los entrenamientos como en los partidos."

La figura del coach, amb preguntes, et fa repensar les coses 2 o 3 vegades i un cop surts per la porta, realment (i viscut en primera persona), ho veus tot clar i diferent.


Aquesta temporada he passat bons i mals moments i tu Claudi sempre has estat allà; en els bons has fet que fossin millors, i en els dolents has fet i estàs fent que m'aixequi.


Una lesió de 4 mesos del tendó rotulià m'ha fet perdre 4 mesos de treball i felicitat amb l'equip S'ha fet llarg. Amb dies molt durs i d'altres, en que hauria tirat la tovallola, però tu com a coach no m'ho has permès!


Amb diverses tècniques m’has ajudat a veure les coses d'una forma molt més positiva. Fins i tot, hem parlat temes externs al futbol, com els estudis, en els que m’has ajudat a escollir la carrera que realment vull fer, ajudant-me a veure quines eren les meves preferències i qualitats. Simplement, gràcies Claudi!Pol Plaja

Jugador de futbol en etapa juvenil

2017-01-22T19:08:40+00:00

Pol Plaja

Jugador de futbol en etapa juvenil

"...Sempre has estat allà; en els bons has fet que fossin millors, i en els dolents has fet i estàs fent que m'aixequi!"

Per a mi, el treball com a coach que has realitzat en el Palamós CF ha estat clau per assolir l'objectiu. També crec que la teva ajuda psicològica ha ajudat molt a que jugadors com jo mateix donéssim el màxim rendiment; però el més important de tot és que el teu recolzament és un aspecte molt important en el sentit de mantenir l'equilibri emocional; sabent que podem confiar en tu per explicar-te situacions d’estats d'ànim bons i dolents, etc.


Crec que la tasca que desenvolupes amb el coaching és bàsica pel jugador i el cos tècnic, a l'hora de controlar tots els moments bons i no tan bons que es donen durant tota la temporada!!!
 L'ajuda psicològica és tant important com el treball físic, tècnic o tàctic.

Gràcies Claudi!Alberto Manga

Jugador professional de futbol - Entrenador de futbol - Mestre d'Educació Física

2017-01-22T19:27:44+00:00

Alberto Manga

Jugador professional de futbol - Entrenador de futbol - Mestre d'Educació Física

"La teva intervenció ha ajudat molt a que jugadors com jo mateix donéssim el màxim rendiment."

El Coaching m’ha ajudat a descobrir que en els bons o, en els mals moments, tant et pot ajudar a superar obstacles, com a potenciar habilitats concretes.


Concretament, el Coaching Wingwave (realitzat amb la Mònica) m’ha ajudat a descobrir l’origen de situacions que em produïen estrès emocional i no em permetien rendir al nivell desitjat, per així, posteriorment, eliminar-les amb èxit. 

A.T.

Jugador semi professional de futbol

2017-01-22T19:29:42+00:00

A.T.

Jugador semi professional de futbol

"...tant et pot ajudar a superar obstacles, com a potenciar habilitats concretes"

Personalment, crec que l'aspecte mental és clau en l'esport. Més enllà del talent i les habilitats de cada un, si mentalment no estàs preparat per afrontar els moments bons i els menys bons, és difícil aconseguir un rendiment òptim. 
És per això que em vaig posar en contacte amb en Claudi. Volia millorar el meu rendiment i al final, gràcies a la seva ajuda ho he aconseguit. A través de conversar amb ell m'ha fet ser més conscient de tot el potencial que puc arribar a desenvolupar, de millorar els meus punts dèbils i que en realitat no hi ha cap límit i que pots arribar a fer el que et proposis si tens la voluntat de fer-ho i no deixes de treballar per aconseguir-ho. Recomano a tothom que vulgui a millorar en qualsevol aspecte i no trobi la manera, contacti amb en Claudi, valdrà la pena.

Gràcies per la teva ajuda Claudi! 

Gerard Herrera

Jugador semi professional de Futbol - Llicenciat en C.A.F.i E. - Entrenador de Futbol

2017-01-22T19:32:10+00:00

Gerard Herrera

Jugador semi professional de Futbol - Llicenciat en C.A.F.i E. - Entrenador de Futbol

"Volia millorar el meu rendiment i al final, gràcies a la seva ajuda ho he aconseguit. A través de conversar amb ell m'ha fet ser més conscient de tot el potencial que puc arribar a desenvolupar"

L'arribada d'en Claudi va transmetre un canvi de mentalitat  a l'equip. La primera reacció dels jugadors va ser de posar-se a la defensiva, nosaltres no necessitem aquesta figura.


Però la realitat va ser un altre,  una gran ajuda per els jugadors. Va obrir noves vies de comunicació,  els va donar eines per ajudar-los a afrontar el dia de partit, aconseguir fixar objectius... Aquests són alguns aspectes que els jugadors van agrair i valorar positivament amb l'arribada d'en Claudi.


Personalment en Claudi m'ha ajudat a poder parlar obertament amb un professional per tractar actuacions a treballar per, d'aquesta manera, poder augmentar el rendiment de l'equip. Sobretot un aspecte que valoro molt positivament és el fet de preparar setmana a setmana la feina, fet que ens ajudava a preparar el que realment era necessari per l'equip.


En Claudi ha estat una persona que des del primer dia es va integrar perfectament a l'equip de treball, jugadors i tècnics. Una persona molt atenta i constant, sempre el costat per qualsevol cosa que el necessitaves i molt implicat, acompanyant a l'equip els desplaçaments, perquè sabia que aquell partit era important i els tècnics i jugadors necessitaven la seva ajuda.


Estic molt content del dia que vaig decidir agafar el telèfon d'en Claudi i trucar-lo. 

Gerard Llandrich

Coordinador de l'Escola de Futbol Sant Feliu - Llicenciat en C.A.F.i E. - Entrenador de Futbol

2017-01-22T19:35:09+00:00

Gerard Llandrich

Coordinador de l'Escola de Futbol Sant Feliu - Llicenciat en C.A.F.i E. - Entrenador de Futbol

"L'arribada d'en Claudi va transmetre un canvi de mentalitat a l'equip... Va obrir noves vies de comunicació, els va donar eines per afrontar el dia de partit, fixar objectius"

Després d'un mal partit d'inici de lliga , a través del coaching vàrem treballar en el descobriment dels meus punts forts i febles com a jugador. Les percepcions dels meus companys d'equip com a jugador individual i les meves principals aportacions i l'ús del record i la memòria de moments passats a l'esport per sentir tot allò que et porta a estar en el punt màxim de rendiment.


Els resultats van ser sorprenentment ràpids, les jornades següents les sensacions i els resultats objectius del meu rendiment a l'acabar el partit eren totalment diferents al primer.Ignasi M.

Jugador d'handbol, Divisió d'Honor Plata (Handbol Club Bordils)

2017-02-12T19:51:05+00:00

Ignasi M.

Jugador d'handbol, Divisió d'Honor Plata (Handbol Club Bordils)

"Els resultats van ser sorprenentment ràpids, les jornades següents les sensacions i els resultats eren totalment diferents"

A mitja temporada el BM. Granollers em va cedir a l’Handbol Bordils, el club de casa, el que em va estar formant els meus primers anys com a jugador d’handbol i el que m’ha ensenyat l’escènica de l’handbol.


Desprès del primer mes va ser quan vaig conèixer a en Claudi i vam començar a fer alguna sessió de coaching. Els resultats dels primers partits desprès de la sessió a nivell individual eren dolents, necessitava un canvi i enfocar-me perquè alguna cosa canvies cap a bé. Va ser llavors quan amb les sessions de coaching vaig poder-me centrar i visualitzar els meus errors per convertir-los en encerts.


El terme de fluïdesa va ser el que va canviar-ho tot. Va ser una paraula que va aparèixer durant una sessió i va ser la clau perquè tot anés pel bon camí i m’enfoqués amb allò que havia de fer. La fluïdesa era una metàfora que vam escollir per transportar tot el que havíem parlat durant les sessions i les pogués aplicar en el joc, em va ser de gran ajut perquè des d’aquell moment el meu rendiment a nivell individual va canviar i vaig poder gaudir de molts bons moments dins de la pista.


Només puc donar-li les gràcies a en Claudi, un gran professional. Una persona molt propera que s’encarrega de que el teu rendiment vagi creixent poc a poc.


Moltes gràcies! Ens seguirem veient!Pep R.

Jugador d'handbol, ASOBAL-Divisió d'Honor Plata

2017-02-12T20:00:23+00:00

Pep R.

Jugador d'handbol, ASOBAL-Divisió d'Honor Plata

"Em va ser de gran ajut, des d'aquell moment el meu rendiment a nivell individual va canviar i vaig poder gaudir de molts bons moments dins la pista"

En Claudi és una persona amb la que pots parlar-hi quan tens algun problema i saps que t’intentarà ajudar sempre. Durant tota la temporada amb en Claudi, i a través del coaching, he descobert moltes eines per millorar com a porter d’handbol.


M’agradaria donar les gràcies a en Claudi per la bona tasca que ha realitzat durant tota aquesta temporada 2013-14 en el primer equip del Club Handbol Bordils (Divisió d’Honor Plata).Jordi González

Porter del primer equip del Club Handbol Bordils (Divisió d'Honor Plata)

2017-02-12T20:01:44+00:00

Jordi González

Porter del primer equip del Club Handbol Bordils (Divisió d'Honor Plata)

"Durant tota la temporada amb en Claudi, i a través del Coaching, he descobert moltes eines per millorar com a porter d'handbol"

Realitzar les sessions de coaching m’ha servit per intentar tirar endavant un moment de la temporada molt complicat amb el col·lectiu de jugadors. Realment la situació esportiva em va portar a mi i al grup en general, a entrar en una dinàmica negativa, no només a nivell de resultats, sinó també de plantejament de sessions, i de dinàmica d'entrenament. A partir de les primeres sessions però, la meva actitud i la del segon entrenador, van canviar, i en conseqüència, poc a poc la del grup, que en els últims partits va aconseguir mantenir la categoria aconseguint punts en camps on no teníem previst fer-ho.


Durant les sessions, en Claudi, em va transmetre il·lusió i passió per realitzar el que feia, que potser en aquell tram, havia perdut. I no només la vaig recuperar, sinó que davant l'adversitat, va créixer.Albert P.

Mestre i Entrenador UEFA Pro

2017-02-12T20:03:13+00:00

Albert P.

Mestre i Entrenador UEFA Pro

"En Claudi em va transmetre il·lusió i passió per realitzar el que feia... vam acosenguir salvar la categoria"

Des del primer moment en què em van proposar realitzar unes sessions de coaching, vaig estar interessat. Anteriorment, ja havia fet unes sessions. Aquesta era la segona vegada; de les dues, ha estat la més fructífera, ja que ja sabia el funcionament.


Penso que és una experiència bona si de veritat creus que en pots treure profit. Treballar en grup, no sempre és fàcil i gràcies aquestes sessions he pogut experimentar unes millores que, a més a més de millorar a nivell individual, ha millorat el grup, que és l'important.


Vull donar les gràcies a en Claudi per haver-me ajudat a millorar el meu punt de vista davant de situacions complicades.Dídac G.

Entrenador de Futbol

2017-02-12T20:04:51+00:00

Dídac G.

Entrenador de Futbol

"treballar en grup no sempre és fàcil i, gràcies a aquestes sessions, he pogut experimentar millores"

Realitzar un procés de Coaching ha significat millorar com a professional, veure que pots anar més enllà d'on et pensaves que hi havia els límits, millorar en la previsió, programació i planificació de tasques. Obrir noves vies de actuació amb l'equip que sortien una mica dels estàndards més coneguts i que els jugadors agraeixen molt.


El que m’ha estat de més utilitat ha estat poder discutir amb un professional d'aquelles actuacions per poder augmentar el rendiment del meu equip, parlar obertament dels maldecaps que tenia i que m'aportessis solucions possibles. Els "mapes de resum" de les sessions eren espectaculars i t'obrien els ulls de cap a on tu volies anar i  a què donaves importància molts cops sense saber-ho


De l’acompanyament d’en Claudi valoro que ha estat constant, sempre allà quan el necessitaves i disposat a implicar-se al màxim des del primer dia. Disposat a desplaçar-se a on calgués per observar comportaments i reaccions meves i dels meus jugadors. Una excel·lent ajuda i una molt bona "eina" de treball.


En Claudi transmet il·lusió i ganes per la feina que t'encomanen i t'exigeixen inconscientment a donar el màxim de tu mateix, et dispara el rendiment i per tant els resultats.Pau Campos

Entrenador Nacional d'Handbol - Club Handbol Bordils (Divisió d'Honor Plata)

2017-02-12T20:06:21+00:00

Pau Campos

Entrenador Nacional d'Handbol - Club Handbol Bordils (Divisió d'Honor Plata)

"En Claudi transmet il·lusió i ganes per la feina que t'encomanen i t'exigeixen inconscientment a donar el màxim de tu mateix, et dispara el rendiment i per tant els resultats"

El meu procés de coaching em va ajudar a definir més i millor els meus interessos i a centrar-me en la consecució dels meus objectius personals i professionals. En Claudi em va acompanyar en un procés en el qual vaig aconseguir ser més conscient de les meves potencialitats així també poder definir els punts els quals havia de reforçar i valorar amb més deteniment.


Considero que va ser una empenta important i necessària per assolir els objectius que en aquell moment em plantejava i que ara ja comencen a ser una realitat.


T’estic molt agraïda, Claudi, per haver-me donat la mà durant un trajecte del meu camí.Emma

Psicóloga

2017-02-12T20:07:27+00:00

Emma

Psicóloga

"Va ser una empenta important i necessària per assolir els objectius que en aquell moment em plantejava i que ara ja comencen a ser una realitat"

Els cursos de Coaching Esportiu m’han ajudat a millorar la confiança en tot procés d’aprenentatge; incidint recíprocament en formador i alumne. També m’han donat eines per ajudar l’esportista en determinades situacions en que aquest ho pugui necessitar. Finalment beneficia la reflexió d’aspectes del procés educatiu, que ja practicava, però no m’aturava a analitzar.Enric Garcia

Mestre d'Educació Primària i d'Escacs

2017-02-12T20:08:46+00:00

Enric Garcia

Mestre d'Educació Primària i d'Escacs

"els cursos de Coaching Esportiu m’han donat eines per ajudar l’esportista en determinades situacions en que aquest ho pugui necessitar"

El Coaching ha estat un procés que no pensava que fos tan útil i satisfactori respecte a les perspectives que tenia abans de començar-lo. Ara, ho recomano sempre que puc.


El treball amb vídeo ha sigut molt clar i impactant.


Valoro el teu acompanyament amb un 10! Sense cap mena de dubte, sempre, pendent de mi.


Recomanaria el tema del Coaching perquè per mi ha estat de gran ajut, però recomanaria en Claudi per la seva empatia, dedicació i professionalitat; tres aspectes clau per sentir-me recolzada en un moment de la meva vida en el que he necessitat un company de camí.


Gràcies Claudi.Zelda

Professora d’Educació Secundària

2017-02-12T20:10:04+00:00

Zelda

Professora d’Educació Secundària

"Recomanaria el tema del Coaching perquè per mi ha estat de gran ajut, però recomanaria en Claudi per la seva empatia, dedicació i professionalitat"

En Claudi em va marcar el camí per poder descobrir aspectes del meu dia a dia que m’impedien caminar amb determinació i sobretot amb seguretat.


Estones del meu recorregut que m'estaven bloquejant davant de determinades decisions... les vaig identificar i també les vaig saber ordenar, sense obviar-les però, marginant-les quan no em feien bé.


El coaching em va ajudar a arribar on sóc, aquí i ara, amb més calma, gaudint dels aspectes que abans em bloquejaven... doncs cada vegada que me'ls trobo i els faig front em sento "gran".


Durant el procés vaig sentir que pujava una escala, que em treia una motxilla plena de pedres...i vaig sentir com aquestes pedres es convertien en diamants.


El coaching ha estat un redescobriment, un conèixer-me, i un aprofitar allò meu que jo sola no vaig ser capaç de veure.


Gràcies Claudi. Te'n dec una!Maria

Infermera

2017-02-12T20:11:03+00:00

Maria

Infermera

"El coaching em va ajudar a arribar on sóc, aquí i ara, amb més calma, gaudint dels aspectes que abans em bloquejaven"