Assessorament a Entrenadors2017-12-24T13:27:55+00:00

Assessorament a Entrenadors i Staff Tècnics

assessorament esportiu

Des de Coaching d’Alt Rendiment assessorem i orientem per donar el suport necessari a l’entrenador. Així, millorem i optimitzem el rendiment de l’equip.

Treballem amb l’entrenador  principal i membres integrants del cos tècnic de l’equip o Club. Ho fem a nivell metodològic i psicològic per afavorir una millor intervenció d’entrenament.

Amb aquest assessorament posem a disposició de l’Entrenador o Cos Tècnic informació, recursos i eines propis de la psicologia de l’esport, el lideratge i la comunicació o la metodologia d’entrenament per tal d’enriquir els recursos i tècniques d’entrenament.

En el cas d’equips, treballem amb el Cos Tècnic (de forma externa o integrats en el mateix) amb l’objectiu principal de crear les sinèrgies necessàries que permetin millorar i optimitzar l’aprenentatge i el rendiment.

.

D’altra banda, per a joves esportistes dissenyem programes de formació, orientació i mentoring que integrin el desenvolupament en l’esport i l’aprenentatge i pràctica de les habilitats mentals necessàries per afrontar amb èxit la pressió de la competició. L’objectiu final és: ensenyar a competir, sense deixar de gaudir.

.

Coaching i Orientació per a Joves Esportistes